393 Subly GrafiX

 

КАКВО Е СУБЛИМАЦИЯ!??

Това е физичен процес, при който твърдо вещество преминава директно в газообразно без да се втечнява! Най-ярък пример за сублимация е сухият лед(приложение- в пожарогасителните системи). Той се изпарява директно без да се втечнява.

За да протече процесът сублимация е необходим източник на енергия (топлина).

 

 

Дигиталният сублимационен печат работи по сходен начин.

Използва се специално пригодена машина (принтер), заредена с мастила, разработени именно за тази цел. Изображението се отпечатва отново върху специална трансферна хартия. Тя се явява единствено като междинен носител на отпечатъка, чрез който се пренася мастилото върху предмета като се запазва високата резолюция осъщественa от принтера. След това се трансферира върху желаното изделие посредством термотрансферни машини изработени за нужната форма/модел. Печатът се осъществява на молекулно ниво, което означава, че мастилото се е свързало с обема печатания обект, а не е на повърхността му. Предимството на този вид печат е, че твърдите изделия запазват своя външен вид, текстилът остава мек, без никакво усещане за мастилен слой и изображението не може да се изтрие или надраска без нараняване на изделието в дълбочина.

 

"393 Уъркс" ЕООД 

разполага с най-новите и модерни машини за сублимация и предоставя на Вас, нашите клиенти, краен продукт, който отговаря на всички претенции за качество.

Приложението е  изключително широко.

 От декорирането на единични бройки чаши, фланелки, сувенири... до серийната продукция на облекла, спортни екипи, престилки, бебешки стоки, сърфове, ски, сноубордове, каски, керамични чаши, чинии, стъклени плочи, поставки за чаши, Алуминий, дървени и MDF плочи и други.

 

 

Използваме материали и консумативи произведени в EU и USA.

Гаранция за качество и издръжливост на отпечатаната продукция!